Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коледното издание на пловдивския „Капана фест“ се „клонира“ и в София

Снимка: stolica.bg

Базарът за творчески индустрии „Капана фест“ в артистичния квартал на Пловдив ще се състои от 17 до 26 декември. Преди това обаче коледния дух на този пловдивски квартал ще усетят и почитателите на фестивала в София, при това без да напускат столицата. Нещо повече – за тях проявата ще продължи до края на месец декември. Нейният дом ще бъде на ръба на Борисовата градина, непосредствено до стадион „Юнак“.


Мястото няма как да бъде пропуснато, заради красивата украса и ароматът на Коледа. Както винаги, докато разглеждат произведенията на различните занаятчии и бижутери, посетителите ще могат да закупят различни храни, напитки и козметика от български производители, да опитат някои от неустоимите бургери или месни изкушения на скара, гарнирани със специални сосове.

Съставил: Йоан Колев

Снимки: stolica.bg


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Космополитен технологичен хъб и един от най-оживените европейски градове – и Vogue възпя прелестите на София

София отново попадна в светлините на прожекторите. Обширна статия на списание Vogue хвърля светлина върху динамичното развитие и уникалния й чар, определяйки я като "най-оживения град в Европа в момента". Българската столица успява да съчетае успешно..

публикувано на 09.09.24 в 11:10
Българският щанд на International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023.

Три български общини се включват в международното туристическо изложение в Париж

Поморие, Варна и София ще представят страната ни на българския щанд по време на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) TopResa 2024, с още пет туристически фирми. Българското участие на форума, който ще се..

публикувано на 09.09.24 в 08:30

БЧК и Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец провеждат съвместно учение

Над сто участници в доброволните екипи на Българския червен кръст за действие при бедствия и кризи, както и представители на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец ще се включат от днес до 13 сепетември в националното..

публикувано на 09.09.24 в 07:00