Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Представиха българската песен за „Евровизия“ 2022

| обновено на 05.12.21 в 15:31
Снимка: БНТ

Вътрешната борба във всеки да скъса със себичността и егоизма, за да разбере, че е роден с мисия. Това накратко е посланието на Intention - песента, с която рок музикантите от Intelligent Music Project ще представят България на Евровизия 2022 г. Премиерата на песента и видеоклипа към нея бяха излъчени по БНТ.
„Хванали сме всички съвременни тенденции и сме направили аранжимент, който да пасва много на очакванията на хората в днешния високотехнологичен свят“, каза д-р Милен Врабевски, създател на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата. Те предложиха на БНТ 6 свои изпълнения. Вътрешен избор в обществената телевизия предпочете от тях Intention да представя България на Евровизия 2022.

Още от категорията

Кармичната любов – вдъхновение за песента Everything to Nothing

Жан Мар е български изпълнител, спечелил популярност и в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радиоефира с песента си Love is, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана..

публикувано на 24.01.22 в 09:45

Енергия за полет с G.R.A.S.

Група G.R.A.S. е създадена в края на 2004 г. от бивши членове на популярната формация „Фанданго“. Името е абревиатура от малките имена на членовете: Георги Русев - бас, вокали, Росен Сеновски - китари, клавишни (който е в групата до 2008 г.),..

публикувано на 19.01.22 в 09:40

София е фон на видеото към песента „Живот в ремонт“

Петко Славов е композитор, басист, китарист. В началото на 2014 г. излиза първият му солов албум – „Записки на последния влюбен”, който включва 10 песни и може да бъде слушан свободно в Spotify, Itunes, както и на неговия канал в YouTube...

публикувано на 17.01.22 в 09:45
Подкасти от БНР