Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представиха българската песен за „Евровизия“ 2022

| обновено на 05.12.21 в 15:31
Снимка: БНТ

Вътрешната борба във всеки да скъса със себичността и егоизма, за да разбере, че е роден с мисия. Това накратко е посланието на Intention - песента, с която рок музикантите от Intelligent Music Project ще представят България на Евровизия 2022 г. Премиерата на песента и видеоклипа към нея бяха излъчени по БНТ.
„Хванали сме всички съвременни тенденции и сме направили аранжимент, който да пасва много на очакванията на хората в днешния високотехнологичен свят“, каза д-р Милен Врабевски, създател на Intelligent Music Project и автор на всички песни на групата. Те предложиха на БНТ 6 свои изпълнения. Вътрешен избор в обществената телевизия предпочете от тях Intention да представя България на Евровизия 2022.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25