Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 8.12.2021 г.

На студентския празник валежите ще спрат

Снимка: БГНЕС

През нощта в Северозападна България ще продължи да вали сняг, в останалите райони - дъжд. До сутринта валежите ще спрат.

В сряда от югозапад облачността ще се разкъсва. Над много райони ще намалява до слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър от северозапад. Минималните температури ще са от минус 3 на запад, до 5° по Черноморието. Максималните температури ще са от 2 до 7°, за района на София до 1.

В планините преди обяд ще е облачно с валежи от сняг. После с умерен северозападен вятър облачността ще се разкъса до слънчево. Максималната температура на 1200 м. ще е до 1°, на 2000 метра около минус 4.

В четвртък ще е без валежи, минималните температури ще падат, а дневните ще растат.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Емблематични сгради в София да възстановят статута си на недвижими културни ценности

Столичният кмет Васил Терзиев настоява в писмо до министъра на културата и директора на Националния институт за недвижимо културно наследство да бъде възстановен статутът на недвижими културни ценности на 17 сгради в центъра на София. Сградите са..

публикувано на 20.04.24 в 11:08

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция, единайсет души са ранени

Единайсет пътници пострадаха в катастрофа с български автобус , съобщи Генералното ни консулство в Одрин. Превозното средство, което е пътувало от Истанбул за Добрич, е излязло от платното, ударило се е в дърво и се е преобърнало вчера на обед на..

публикувано на 20.04.24 в 09:23

Красотата на физиката представят с Ден на отворените врати във Физическия факултет на СУ

Забавни физични експерименти от всички области на физиката, демонстрации на методи за търсене на нови светове в Космоса, необходимите условия за да наречем една планета "близнак на Земята", среща с българските търсачи на екзопланети към катедра..

публикувано на 20.04.24 в 08:10