Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 15.12.2021 г.

В сряда времето ще остане мразовито

Снимка: БГНЕС

В сряда ще остане облачно. В Източна България ще има валежи предимно от сняг. Ще духа до умерен, в източните райони и силен северозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 3 и 2°. Максималните ще са от 0 до 6° по южното Черноморие. За района на София термометрите ще показват до 1°.

Над планините ще е облачно и мъгливо. Валежи от сняг ще има над Източна Стара планина и Странджа. Ще духа до умерен, в източните райони и силен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 м. ще е минус 1°, на 2000 м. до минус 5.

В четвъртък
 температурите ще се запазят. На изток и в Горно-тракийската низина ще вали сняг.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Температури до 38 градуса в неделя

В неделя ще бъде предимно слънчево. Следобед над Източна България ще се развие купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в..

публикувано на 24.08.24 в 18:30
Румен Радев

Славата на Шипченската епопея остава ненадмината

“ Многобройни са местата по българските земи, които пазят спомен за борбите за национално освобождение, но славата на Шипченската епопея остава ненадмината .” Това написа във фейсбук страницата си президентът Румен Радев по повод 147-ата годишнина от..

публикувано на 24.08.24 в 12:00

Засилен интерес към българския павилион на Венецианското биенале на изкуствата

Българският павилион на Венецианското биенале на изкуствата през тази година се радва на голям успех сред международните журналисти и посетители. “ За нас е огромно признание да бъдем отличени като един от павилионите, задължителни за посещение ”,..

публикувано на 24.08.24 в 10:59