Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отлично представяне на българите на нощния слалом в Мадона ди Кампилио

Снимка: Личен архив на А. Попов

Българските състезатели в алпийските ски Алберт Попов и Камен Златков постигнаха историческо класиране, завършвайки сред първите 20 на нощния слалом от Световната купа в Мадона ди Кампилио, Италия. Попов стана единайсети във втория манш и така извоюва най-доброто си класиране за сезона, докато Златков се пребори за 19-ото място и записа първите си точки на най-високо състезателно ниво. В генералното подреждане Алберт Попов и Камен Златков заемат съответно 70-о и 101-о място.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

От северозапад започва ново захлаждане и превалявания с летни бури

В сряда  до обяд ще е слънчево. От северозапад мощно ще се заоблачи. Главно там ще има краткотрайни интензивни валежи с локални значителни количества и гръмотевични бури. Остава повишена опасността за градушки. Минималните температури ще са между 17° и..

публикувано на 23.07.24 в 19:05

България днес - 23 юли 2024 г.

В „България днес“ на 23 юли продължаваме темата за XVII Годишна конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина, която днес и в сряда се провежда в Югозападния университет в Благоевград. При откриването на..

публикувано на 23.07.24 в 19:00

МВнР с препоръки към българите, пътуващи за Гърция

Във връзка със зачестилите случаи на инциденти с участието на български граждани на територията на Северна Гърция и територията на Генерално консулство Солун, в това число и случаи на задържани български граждани за носенето на хладно оръжие с дължина на..

публикувано на 23.07.24 в 15:46