Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Все повече пътници посреща летище Пловдив

Снимка: plovdivairport.com

От 3 на 12 седмично са се увеличили в края на 2021 г. полетите, обслужвани от Летище Пловдив. Това отчете изпълнителният директор Пламен Спасов пред БНР Пловдив. От ноември миналата година летището обслужва полети на нискотарифните Уизеър и Райънеър до лондонските летища Станстед и Лутън, както и до Дортмунт и близкото до Мюнхен Меминген. В неделя има и чартърни полети до Белфаст. През декември обработените пътници през Летище Пловдив са 12 117, което е доста сериозно нарастване на потока, каза Спасов.

Още от категорията

Очакват се краткотрайни валежи и гръмотевици

През нощта в страната на места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, по-значителни в Северозападна и Централна Северна България. След полунощ в повечето места явленията временно ще затихнат. Утре , 29 май, главно над Западна и Северна..

публикувано на 28.05.22 в 18:12

Недоволни граждани и активисти на ВМРО протестираха срещу високите цени на парното и електроенергията

Пред сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) в столицата, граждани и активисти на ВМРО изразиха недоволството си от предлаганото увеличение на цената на топлинната и електрическата енергия , съобщи БТА. Протестиращите..

публикувано на 28.05.22 в 17:19

Илияна Йотова: България да бъде сигурното и стабилно място в този несигурен свят

На среща с българската общност в Дания, вицепрезидентът, посланикът на България в страната Светлан Стоев и наши сънародници обсъдиха въпроси, свързани с политическата и икономическата ситуация в България, както и необходимостта от структурирана..

публикувано на 28.05.22 в 14:58