Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Петков посрещна Димитър Ковачевски в София

Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков посрещна северномакедонския си колега Димитър Ковачевски с официална церемония пред Паметника на Незнайния воин в София, където двамата положиха венци

Ковачевски пристигна у нас за утрешното междуправителствено заседание в резиденция „Бояна”. По време на посещението се предвижда и среща на северномакедонския министър-председател с президента Румен Радев. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 11 септември 2024 г.

В „България днес“ ви срещаме с едни активни, млади и успешни българи, които още от ученическите си години са научили, че тайната на успеха е да не спираш да искаш да се развиваш. Калоян Миладинов, Огнян Разсадов, Филостратос Титопулос и Александър..

публикувано на 11.09.24 в 19:00

Въвежда се пълна забрана за продажбата на енергиен прах

От Комисията за защита на потребителите разпоредиха незабавно изтегляне от пазара на два продукта, известни като енергиен сниф, които се вдишват през носа и са алтернатива на енергийните напитки. Продуктите са определени като сериозна заплаха за..

публикувано на 11.09.24 в 15:10

По консумация на хляб България е втора в света

В световната класация България заема второ място в света по консумация на хляб, а Турция е на първо място, съобщава БНТ като цитира турския новинарски сайт "Йенигюн". Според статистиката спомената от изданието, в Турция един човек изяжда близо 200..

публикувано на 11.09.24 в 12:07