Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Дано си там, дано те има…“ – песен за най-съкровеното у човека

Снимка: youtube

„Дано си там“ е новата песен на ФСБ. Музиката е от Румен Бояджиев и Константин Цеков, създатели на легендарната група. Стиховете са на поетесата Живка Шопова, написала немалка част от текстовете на известни и обичани песни в репертоара на групата, както и на Васил Петров, Детската вокална група „Бон-Бон“ и др. „Това е песен за най-съкровеното у човека – вярата в добрите сили над нас, които ни закрилят“, споделя Живка Шопова.

Основана като студиен проект през далечната 1975 г., ФСБ устоя на много бури, но успя да остане сред предпочитаните рок групи на поколения българи. А песента, която ви предлагаме, за броени дни се изкачи на първа позиция в класацията Топ 20 на БНР.

„Дано си там, дано те има… В душата си те скрих да не е зима…Моля се и още чакам… Дано си там, дано те има…“



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Най-щастливият човек" тръгва на "Най-щастливото турне"

Графа поставя началото на "Най-щастливото турне" тази вечер (28 юни) с концерт в Летния театър в Стара Загора. В основата на голямото лятно шоу на Влади Ампов е концепцията на грандиозния му концерт на Националния стадион "Васил Левски" в София,..

публикувано на 28.06.24 в 10:15

"100 причини"

Имаме поне "100 причини" да обичаме Мария Илиева, която посрещна лятото с едноименно ново турне. В поредицата концерти, започнали на 21 юни от Стара Загора, поп дивата изпълнява както най-големите си хитове, така и чисто нови песни от предстоящия си..

публикувано на 27.06.24 в 10:15

Орлин Горанов празнува 50 години "магия" на сцената с турне

Любимецът на няколко поколения, вечният чаровник с кадифен глас Орлин Горанов отбелязва "50 години магия" на сцената с турне. Първият от концертите е тази вечер в Пловдив, следват още пет от големите градове : Шумен (28 юни), Велико Търново (5..

публикувано на 26.06.24 в 10:15