Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 14 февруари ще е топло с променлива облачност

Максималните температури ще са между 6 и 11°, в София до 6°
Снимка: Боряна Димитрова

В понеделник сутринта минималните температури ще са между минус 3 и 2°, за София - около минус 1. На места в равнините и котловините, видимостта ще е намалена. През деня над Западна България облачността ще остане значителна. Над източните райони облаците ще се разкъсат и след обяд ще се покаже слънце. Максималните температури ще са между 6 и 11°, в София до 6°.

Над планините облачността ще е значителна. В масивите над Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен западен  вятър. Максималната температура на 1200 м ще е около нулата, на 2000 м до минус 5°.

Във вторник облачността ще е променлива до слънчево, а дневните температури ще се покачват. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

От МВнР предупредиха за отмяна на полети от и до Бейрут

Във връзка с развитието на обстановката в региона на Близкия изток, Министерството на външните работи предупреди за отмяната на полетите на редица авиокомпании от и до международното летище на Бейрут, Ливанска република. МВнР напомня на българските..

публикувано на 29.07.24 в 17:38

Български ученици спечелиха 9 медала от олимпиади по физика в Иран и Грузия

Български ученици спечелиха пет медала - един сребърен и четири бронзови, на Международната олимпиада по физика в град Исфахан, Иран. В състезанието се включиха 198 участници от отбори от 46 държави. Сребърният медал беше завоюван от Баян Гечев от 12..

публикувано на 29.07.24 в 17:36

Земеделци даряват от продукцията си за свои колеги, пострадали при пожарите

Фермери даряват 19 камиона от продукцията си за пострадали от пожари земеделски производители в Южна България. Министерството на земеделието и Югозападното държавно предприятие подпомагат Националното сдружение "Обединени земеделски производители"..

публикувано на 29.07.24 в 15:41