Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Кузманов на полуфинал в Бангалор

Снимка: Facebook / Димитър Кузманов

Тенисистът Димитър Кузманов достигна до първия си полуфинал за сезона, след като победи французина Матиас Бург с 6:4, 6:2 на фючърса от категория 80 на твърди кортове в Бангалор. В спор за място на финала втората ни ракета ще срещне друг французин - третият поставен и 155-и в класацията на АТР Ензо Куако. С днешния си успех българинът спечели 30 точки за световната листа, където заема 208-ото място.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Трети мост над Дунав и фериботът Русе-Гюргево са ключови проекти за региона

България има изключително важна роля за свързаността на няколко региона. Страната ни е кръстопът между Балканския полуостров, Източното Средиземноморие и Черно море. Това заяви заместник-министърът на транспорта Анна Натова на среща с Матю Бойс,..

публикувано на 28.06.24 в 17:28

Авангардни сортове череши показват на Празника на черешата в Кюстендил

С приготвянето на 1500 сладоледа с черешов сироп тази вечер на площад "Велбъжд" в Кюстендил започва Празникът на черешата. Програмата ще продължи три дни, предаде кореспондентът на БНР в града Кирил Фалин. Специално за събитието, което по..

публикувано на 28.06.24 в 16:45

2500 дка със земеделски култури са унищожени от градушката в Благоевградско

Министерството на земеделието планира да разшири противоградовата защита на земеделските площи с нови 24 ракетни площадки, като работата  стартира още тази година. Това каза министърът на земеделието Георги Тахов в Гърмен на среща със земеделски..

публикувано на 28.06.24 в 14:40