Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите се повишават, максимални - между 15°и 20°

Снимка: Миглена Иванова

През нощтаоблачността ще продължи да се разкъсва и намалява. На места в равнините и низините сутринта ще е мъгливо. Минимални температури между минус 1° и 4°, в София - около 2°.

В понеделник, 21 февруари, преди обяд облачността ще е разкъсана, над много райони до слънчево. След обяд от северозапад ще започне ново увеличение на облачността и привечер на отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд. Температурите ще се повишат, максималните ще са предимно между 15°и 20°, в София - около 15°.

Над планините облачността ще е разкъсана, преди обяд над много райони до слънчево. След обяд от северозапад облачността ще се увеличава и на отделни места в планините в Западна България ще превали. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

По консумация на хляб България е втора в света

В световната класация България заема второ място в света по консумация на хляб, а Турция е на първо място, съобщава БНТ като цитира турския новинарски сайт "Йенигюн". Според статистиката спомената от изданието, в Турция един човек изяжда близо 200..

публикувано на 11.09.24 в 12:07

Електронното заявление за гласуване извън България вече е активно

От 11 септември вече е активно електронното заявление за гласуване извън страната на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври, съобщи БТА. То може да бъде попълнено онлайн до 24:00 ч. българско време, на 1 октомври. Срокът за..

публикувано на 11.09.24 в 10:54

Валежите постепенно спират, но остава хладно

През следващото денонощие ще преобладава облачно време. На много места ще има валежи от дъжд, главно в източната половина на страната ще са придружени с гръмотевици и ще са значителни по количество. В сряда след обяд , от запад валежите ще..

публикувано на 10.09.24 в 19:45