Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лили Йончева шофира, пее и се смее

Снимка: bgradio.bg

Mini Me е песен в стил brit house, в която ще чуете веселяшката формула „Аз си карам, аз си пея и се смея ...“. Автори на музиката са Лили Йончева и Хеймиш Балфор, текстът е на Лили Йончева, аранжиментът – на Хеймиш Балфор. Нека припомним, че Лили Йончева живее и работи като преподавател по перкусии в Лондон от 13 години. Там постоянно свири с популярни джаз и поп изпълнители, между които Тара Минтън, Ед Бабар, Франк Макомб и др. Анимационното видео проследява забавните истории по пътя на главния герой – „човечето“, запазена марка на Лили Йончева, което тръгва из дъждовен Лондон и стига до бар на плажа. „Посветих го на моето дете Беата и на всички деца, на които преподавам“, споделя Лили.


Редактор: Албена Безовска



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25