Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новата песен на Мария Илиева – нежно обяснение в любов

Мария Илиева
Снимка: youtube.com

„Любов“ е новата песен на Мария Илиева. Това е и първата изцяло авторска творба на обичаната поп певица, продуцент, актриса и – не на последно място – майка на две деца. Изпълнителката споделя, че обяснението в любов може да бъде отнесено към любимия човек, децата, близките, Бог...

„Лъч светлина прегръща за миг света ми... усещам как даряваш ме с този смисъл нов... Вярвам сега, вярвай и ти: една е любовта, с теб е съдба...“ – пее Мария Илиева.

В записа участват Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов – Еко (бас китара), Димитър Семов (барабани), Христо Танев (виолончело). За официалното представяне на „Любов“ Мария Илиева избра 14 февруари – Денят на св. Валентин. Не по-малко подходяща е датата – 8 март, която ние избираме за премиера на песента в Радио България.

Редактор: Албена Безовска

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25