Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пролетно размразяване във вторник

Снимка: БГНЕС

Вторник ще започне с минимални температури в страната от минус 7° до минус 2°. За София се очакват около минус 5°. През деня ще е слънчево. След обяд от северозапад облачността, ще нараства. Максималните температури ще достигнат от 9° до 14°, в столицата до 10°.

Над планините ще е слънчево. След обяд от северозапад ще има увеличение на облачността. Ще духа слаб, по билата до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е до 2°, на 2000 м. около минус 3°.

В сряда дневните температури ще се понижат с 2-3°. Ще е дъждовно над цялата страна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Проучват последиците за водата и видовете в Черно море от войната в Украйна

Първа експедиция ще анализира влиянието на войната в Украйна върху морската околна среда в българската акватория. Изследванията са по проекта SCIRENA II, който се изпълнява от Института за морски изследвания на Кралство Норвегия и Басейнова дирекция..

публикувано на 16.08.24 в 18:22

Бизнесменът Румен Гайтански се предаде доброволно на разследващите и е в ареста

Бизнесменът Румен Гайтански е задържан за 72 часа, след като се е предал доброволно. Той е разследван за присвояване на необезпечен кредит за 150 млн. лв. заедно с бившия изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев и адвокат..

публикувано на 16.08.24 в 17:25

Депутат от ПП-ДБ се меси в работата на службите, оповести служебният вътрешен министър

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов обвини народния представител от ПП-ДБ Божидар Божанов в арогантна политическа намеса в работата на МВР. Пред журналисти той заяви, че на 14 август депутатът се е обадил на директора на дирекция..

публикувано на 16.08.24 в 13:15