Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за времето на 23.04.2022 г. - Събота

На Велика събота ще е топло с превалявания

Снимка: БГНЕС

В събота минималните температури ще са от 6 до 11°, в София около 6. Преди обяд ще е слънчево. След обяд ще се заоблачи и ще превали, в отделни райони ще прегърми. Има условия за градушки. Максималните температури ще са от 18 до 23°, в столицата 18. Привечер преди Великден над страната ще е ясно. Температурите в полунощ ще са между 9 и 14°.

По Черноморието температурите на въздуха ще са 16-20°, на морската вода 8-10°, а вълнението 2-3 бала.

Над планините ще е слънчево, следобед ще се заоблачи и ще превали, над 1800 м дъждът ще преминава в сняг. Максималната температура на 1200 м ще е 14°, на 2000 м до 7°.

На Великден ще е слънчево, с малка вероятност за валежи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Министър Владимир Малинов: До 2050 г. трябва да изградим хранилище за погребване на ядрени отпадъци

Няма решение на Министерския съвет за изграждането на хранилище за погребване на ядрени отпадъци у нас, нито са избрани терени, съобщи служебният енергиен министър Владимир Малинов на изслушване в Народното събрание. Правени са само предварителни..

публикувано на 16.08.24 в 12:29

МВнР препоръча на българите да не пътуват до Япония заради мощен тайфун

Министерството на външните работи призова българите, живеещи в Япония или планиращи пътуване до страната, да се въздържат от пътувания там през следващите два дни заради мощния тайфун “Ампил”. От институцията съветват също да се спазват препоръките на..

публикувано на 16.08.24 в 09:33

Мистерия с притежателя на незаконния дом за стари хора в Банкя

Незаконният дом за стари хора в Банкя, в който при пожар загина един човек, а трима бяха ранени, е притежание на фирма с регистриран пансион за животни, при това на друг адрес, съобщи пред БНТ зам. социалният министър Лазар Лазаров. Той заяви, че не е..

публикувано на 16.08.24 в 08:34