Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Братя Пулеви записаха победа и поражение на световния ринг

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кубрат Пулев направи успешно завръщане на професионалния ринг, след победа над 34 годишния американец Джери Форест в Калифорния. Началото на сблъсъка се забави, защото Форест беше недоволен от ръкавиците му и Пулев даде на опонента своите резервни ръкавици. 

За Кобрата това беше първи двубой след загубата от Антъни Джошуа за световната титла през 2020 г. Българинът доминираше напълно срещу своя съперник в 10-те рунда и съдиите присъдиха единодушна победа. 41-годишният Пулев вече има 29 победи и две загуби в професионалния бокс. 

На същия ринг в Лос Анжелис Тервел Пулев записва първа загуба на професионалния ринг в кариерата си. Тервел даде всичко от себе си, но беше победен от бившия световен шампион 39 годишния руснак Сергей Ковальов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Български момичета спечелиха медали на Европейската олимпиада по информатика

С 3 медала и почетна грамота се окичи българският национален отбор по информатика на четвъртата Европейска олимпиада по информатика за момичета. Надпреварата се проведе от 21 до 27 юли 2024 г. във Велдховен, Нидерландия, съобщи ръководителят на отбора..

публикувано на 28.07.24 в 14:14

В ПП-ДБ и БСП се надяват на успех в третия мандат за съставяне на правителство

Шансовете да се сформира правителство с третия мандат, са малки, ''но би могло да се случи чудо'', изрази очакване съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов. За БНР той заяви, че тяхната коалиция ще..

публикувано на 28.07.24 в 13:46
Противопожарна и полицейска техника продължава да е позиционирана в района на село Гара Елин Пелин във връзка с взривовете в склада за пиротехнически средства, 28 юли 2024 г.

Откриха тялото на последния - четвърти загинал след експлозиите в Елин Пелин

Под ръководството на Окръжна прокуратура – София, следователи от Национална следствена служба и Окръжната следствена служба, екипи на пожарната и специализирани части на вътрешното министерство, са започнали огледи на складовете край Елин Пелин, в които в..

публикувано на 28.07.24 в 13:23