Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров с впечатляващ концерт в Лондон

Снимка: Иван Ерменков

Преди дни (на 22.05) Любо Киров изнесе концерт в известната зала Troxy в Лондон. ˮЛюбо направи музикално шоу на световно ниво. Повече от два часа публиката пя заедно с него песните от новия му албум ˮЦелуни ме“, както и хитовете ˮЗнам“, ˮЛетим“ и др. Lubo Kirov Live in London е първият концерт на Любо Киров с подобен мащаб извън България“, съобщават от екипа на обичания изпълнител. 


На сцената заедно с него е била и Поли Генова, с която са представили новия си дует ˮТръгни навреме“, както и Орлин Горанов , с когото са изпели ˮКакто преди“.


Нека припомним, че Любо Киров е един от най-обичаните български поп изпълнители в последните години. Автор е на текстовете на свои и десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, художник и продуцент, носител е на редица награди. Тази година има пет номинации за музикалните награди на БГ Радио. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо.

Снимки: Иван Ерменков



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15

За 55-и път БНР награждава победителите в конкурса за българска песен "Пролет"

Конкурсът за нова българска песен "Пролет" на БНР се проведе за 55-и път. От създаването си през 1970 г., музикалният форум без прекъсване ежегодно стимулира родните автори и изпълнители да създават нова музика. Наградите, които дава конкурсът, са..

публикувано на 30.05.24 в 10:15

"Вселена" – отново среща музикалните светове на Михаела Маринова и Любо Киров

Две звездни имена от две поколения в българската музика – Любо Киров и Михаела Маринова - се събират отново. За първи път ги чухме заедно през 2020 г. в дуетна версия на вече хитовата песен на  Любо Киров  "Мога". Тя имаше такъв успех, че се..

публикувано на 29.05.24 в 10:15