Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Христо Стоичков кани туристи от Румъния на почивка в България

Христо Стоичков
Снимка: tourism.government.bg

Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България.

Във видео обръщение за една от големите телевизии, като част от кампанията за популяризиране на страната ни, легендата от САЩ ’94 и носител на най-престижните футболни награди кани румънските туристи да посетят страната ни – българските морски и планински курорти, да се насладят на спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм.


Още от категорията

Велинград отбелязва празника си с богата културна програма

На 2 юли, с тържествено отбелязване на Деня на Велинград, за 49-ти път ще бъдат открити Велинградските празници на културата . Честването започва в 9:00 часа с божествена света литургия в храм „Успение Богородично”, след която ще бъде открит XII..

публикувано на 02.07.22 в 07:15

Не Джурасик, а Бургасик парк!

Динозаврите ще бъдат главните герои в тазгодишното издание на Фестивала на пясъчните фигури в Бургас. Причината? „Всеки обича предишните властелини на нашата планета, мистериозно изчезнали преди 65 милиона години!“ – се казва в съобщение на..

публикувано на 30.06.22 в 15:46

Миналото на древна Аполония оживява в археологическия комплекс "Месарите"

В миналото, в местността “Месарите” край днешния черноморски град Созопол, се простирала извънградската територия на древногръцката колония Аполония Понтийска. На това място са открити следи от сгради, гробни съоръжения, обредни огнища и добре..

публикувано на 30.06.22 в 10:08