Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Сетива" на група KASHMIR

Снимка: YouTube

Музиката и текстът на "Сетива" са създадени от Явор Тотев, вокал на група KASHMIR. Това е алтернативна рок група от Варна, създадена през 2016 г. Според музикантите, те създават "рок от дъното на душата, разположен някъде между Сиатъл, Калифорния и класическия рок вайб". 

Заедно с Явор в групата са също Кристиян Торлаков – китара, Иван Иванов – бас китара и Миро Цанов – ударни. Песента "Сетива"  е част от дебютния им EP албум "Мислите, изречени на глас". Тя, както и видеоклипът към нея, са осъществени с финансовата подкрепа на Национален фонд култура.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Комедия"

Магичната музика на група "Терпентина" напоследък ни вълнува все по-често, особено след излизането на дебютния ѝ албум "Носталгия". Макар че е във фокуса на медийното внимание от около две години, групата съществува отдавна. В състава ѝ влизат Иван..

публикувано на 23.07.24 в 10:15

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10