Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Bansko Nomad Fest 2022 очаква стотици дигитални номади от цял свят

4
Снимка: Bansko Nomad Fest 2021

От 26 юни до 3 юли Банско се готви да посрещне стотици дигитални номади и хора, работещи дистанционно от цял свят, за да отпразнуват свободата и независимия начин на работа и живот.

В продължение на 7 дни, участниците в Bansko Nomad Fest ще имат възможността да чуят 70 вдъхновяващи лектори, да се включат в поредица от семинари и да споделят своите истории. Тази година, темите на събитието засягат електронната търговия, създаването на собствен онлайн курс, успех в Youtube, набиране на средства, стокова фотография и много други актуални за дигиталните номади въпроси.

Извън деловата програма, организаторите на Bansko Nomad Fest са предвидили и поредица от активности на открито. Сред тях са преходи в Пирин, рафтинг, планинско колоездене, винени турове и други възможности за разнообразяване на дистанционната работа на номадите с развлечения сред природата.

Банско се превръща в европейски хъб за дигитални номади

Събитието за хора, чиито професии позволяват работа от всяка точка на света, стартира още през 2020 година и дори по време на пандемията, успя да привлече стотина участника, съобщават организаторите. През 2021 година събитието привлече над 300 дигитални номади от цял свят.

Снимки: Coworking Bansko и Bansko Nomad Fest

По публикацията работи: Марта Рос

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Тунелът под Шипка остава оплетен в административни процедури

Служебният министър на регионалното развитие Виолета Коритарова съобщи при изслушване в парламента, че оптимистичният срок за започване изработването на техническия проект за тунел под Шипка е през 2025 г., предаде БТА. Причината е, че тази година ще..

публикувано на 25.07.24 в 13:40

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 10

В десетия брой на предаването, с водещ Красимир Мартинов, ви срещаме с хора на изкуството, развиващи таланта си в чужда държава:   Деница Грубер и нейният живот, отдаден на илюстрацията в Германия; Иконопиисецът Екатерина Титова – от..

публикувано на 25.07.24 в 12:00

В парламента няма съгласие дали ще работят през август

Сред парламентарните групи няма съгласие дали Народното събрание да работи през целия месец август или да излезе във ваканция. Това стана ясно след председателския съвет в четвъртък. Само "Има такъв народ" (ИТН) и "БСП за България" са настояли..

публикувано на 25.07.24 в 11:22