Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Топло начало на седмицата

Снимка: БГНЕС

Понеделник  ще е слънчев. На места в югоизточните райони, а след обяд в централните южни райони ще превали слаб дъжд. Дневните температури леко ще се понижат и максималните ще са от 27 до 32°, в София - 26°.

Над Черноморието  ще има заоблачавания, но само по южното крайбрежие ще превали слабо. Максималните температури ще са от 24 до 27°. Морската вода е 23-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините  след обяд ще се заоблачи, но само в Източните Родопи ще превали за кратко. Температуриге на височина 1200 м ще са до 21°, на 2000 м до 14°.

Във вторник  и сряда ще е слънчево и топло. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не..

публикувано на 12.10.24 в 10:24
Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36

Тиквени фантазии в Севлиево

Севлиево е „царството на тиквата“. Вкусният плод се отглежда в изобилие в тази част на Северна България. Не случайно местните са му посветили специален фестивал, който се провежда в рамките на Севлиевския есенен панаир. Тази година началото бе..

публикувано на 12.10.24 в 09:05