Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа със сръбски автобус на автомагистрала „Тракия“

Снимка: Лидия Делирадева/Facebook

Автобус със сръбска регистрация се е обърнал на 216 километър от АМ „Тракия“ в посока София, малко след 20:00 часа тази вечер. В автобуса са пътували 49 души - деца и възрастни. Децата са част от фолклорна група, участник във фестивал в Слънчев бряг.

Няма загинали, а пострадалите са извозени до болницата в Стара Загора. В по-тежко състояние е само възрастен мъж, при когото може да се наложи ампутация на крайници, съобщиха от МВР. 

Причините за инцидента се изясняват. Движението в района е затруднено. 

Новината в подробности ще намерите ТУК.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Археолозите откриха богато погребение на тракийски войн от римската епоха

Ценни и уникални археологически находки са разкрити при разкопки в землището на тополовградското село Капитан Петко войвода, съобщи БТА. Археолозите под ръководството на Даниела Агре са се натъкнали на вероятна гробница на тракийски аристократ на римска..

публикувано на 22.08.24 в 14:34

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 14

В брой 14 на предаването слушайте : Един българин в Бундестага. Има ли интерес към политическа кариера в България? – интервю с 34-годишния Марин Йотов, съветник в германския парламент; Среща с Бианка Белова – един от най-успешните и..

публикувано на 22.08.24 в 12:00
Веселин Налбантов

Започнаха да изчезват и бягат азиатски работници от хотелите по Черноморието

"Има канал за прехвърляне на работници в Западна Европа", заяви зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов. От хотелите по българското Черноморие съобщиха, че сезонни работници от Непал и Шри Ланка са..

публикувано на 22.08.24 в 10:43