Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България в снимки

Седемте рилски езера – един от най-популярните летни маршрути в България

Седемте рилски езера са сред най-красивите природни забележителности в България. Те са включени в списъка на 100-те Национални туристически обекта и се радват на огромен интерес от хиляди български и чуждестранни туристи. През циркуса на Седемте рилски езера преминава и част от Европейския туристически маршрут Е 4.

Повече за този природен феномен ще научите тук.

Снимки: Красимир Мартинов

По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Край Гара Бов - великолепие в прегръдките на Стара планина

В обятията на Западна Стара планина сред живописното Искърско дефиле се намира село Гара Бов – изходна точка за няколко туристически маршрута. Пленителните природни гледки и високите величествени варовикови скали правят този район изключително..

публикувано на 27.05.24 в 10:10

Из красотите на Земенския (к)рай

В Западна България, на около стотина километра път югозападно от София, разположеният на брега на река Струма град Земен и околностите му не са сред най-популярните дестинации за туризъм у нас, но интересът към този край през последните години..

публикувано на 07.05.24 в 12:35

Пролетна разходка в София

Великолепни цветни аромати се носят из българската столица през пролетта, а птичките в парковете сътворяват истински пролетни концерти... Наслада за сетивата!  Централната градска част е изпъстрена от цветни картини...

публикувано на 15.04.24 в 15:35