Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Учебната година започва с все още летни, ваканционни температури

Снимка: БГНЕС

В сряда минималните температури ще са между 13 и 18°, в София около 13°. През деня ще е слънчево с разкъсана висока облачност. Максималните температури ще достигнат 31-36°. В София ще са около 31°. За 7 области на Северна България от Монтана до Силистра има предупредителен жълт код за временно силен вятър от запад. 

По Черноморието ще е слънчево с разкъсана висока облачност. Максималните температури ще са 32-35°. Морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. 

В планините ще е слънчево с умерен, до временно силен северозападен вятър. Температурите на височина 1200 м ще са около 25°, на 2000 м до 18°

В петък остава топло.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Неправителствено сдружение с кампания за справянето с нерегламентираните сметища у нас

Сдружение "BG Бъди активен" отправя покана до НПО организации, спортни клубове и образователни институции с цел да насърчи организирането на почистващи събития и образователни беседи във връзка с кампанията "НЕ на незаконните сметища", с фокус..

публикувано на 28.07.24 в 10:25
Мануел Сарацин

Според Берлин Скопие не може да променя европейския транспортен Коридор №8

Северна Македония не оправда надеждите за конституционни промени и вписването на българите за малцинство, което е основно условие за да започне преговори с ЕС, каза пред БНР Мануел Сарацин, първият в историята на Германия специален пратеник за Западните..

публикувано на 28.07.24 в 09:35

Продължават гърмежите в Елин Пелин, в складовете е открита трета жертва

Продължават гърмежите край гара Елин Пелин, заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тежко оборудвани специалисти са влезнали в 6-ия склад на фирма "Енигма" и са обезопасили не взривена пиротехника. При огледа край входа е открит труп, който не е..

публикувано на 28.07.24 в 09:11