Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

New York – мечтата на трио Arrow

Снимка: Facebook/arrowmusicofficial2020

Arrow е трио, в което участват съвсем млади музиканти, възпитаници на Националното музикално училище ˮЛюбомир Пипков“. Валерия Василенко – вокалистка в групата, е пианистка, дъщеря на известни педагози и изпълнители, която все пак избра поп и джаз музиката за свое поле на изява. Заедно с нея са Александър Иванов – ударни  (също китари и клавишни), автор на аранжимента на песента, както и Боян Манолов – бас.

New York е от първия им мини-албум. Песента е посветена на тяхната мечта – да отидат в "столицата на джаза" и да свирят на Times Square… Тримата са съавтори на музиката, Валерия и Боян – на текста. Да им пожелаем тази мечта да се сбъдне и някой ден да се развихрят на емблематичния площад, а преди това – да покорят българските класации.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Фенове се събират за концерт на Лени Кравиц в Бургас

Над 12 000 фенове се очакват за концерта на Лени Кравиц в Бургас. Събитието на Морската гара в черноморския град е част от Blue Electric Light Tour на американския рок певец. Носителят на 4 награди "Грами" идва в морския ни град след Охрид, а два..

публикувано на 06.08.24 в 08:10

Джаз лятото в Пловдив продължава

Plovdiv Jazz Summer – лятната програма на един от най-големите джаз фестивали в страната Plovdiv Jazz Fest, започна в средата юли. Фестивалът продължава с три концерта в Лятно кино "Орфей" в Пловдив и един грандиозен безплатен концерт през август в..

публикувано на 05.08.24 в 10:15

Изпълнители от 18 държави на сцената на "Банско джаз фестивал"

От 3 до 10 август Банско за 27-ми път ще бъде джаз. Банско джаз фестивал ще превърне площади, улици, паркове и заведения в планинското градче в огромна жива сцена. Богатата програма включва 135 изпълнители от 18 държави, 24 концерта – по три на..

публикувано на 02.08.24 в 10:15