Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Остава облачно със слаби превалявания над Югозападна България

Снимка: БГНЕС

В четвъртък минималните температури ще са между 8 и 13°, в София - 9°. Сутринта е възможно да има намалена видимост в равнините на Западна България. През деня ще е облачно със слаби превалявания на югозапад. Максималните температури ще достигнат от 17 до 22°, в София около 18°.

Над планините ще е облачно с валежи. На височина над 2300 м ще пада сняг. Максималната температура на 1200 м ще е 12°, на 2000 м до 7°.

Над Черноморието също ще е облачно. Максималните температури ще се 17-19°, колкото и на морската вода. Вълнението на морето ще е 3 бала.  

В петък времето остава без промяна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Български атлети ще участват в Европейските игри за трансплантирани

Единайсет българи заминахаза Лисабон, за да участват в Европейските игри за трансплантирани и диализирани, които ще се проведат от 21 до 28 юли. Те ще се състезават в 7 от общо 11 дисциплини, сред които плуване, бадминтон, тенис, лека атлетика...

публикувано на 20.07.24 в 16:19
Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова за „последни избори“

За нас тези избори трябва да бъдат последни за следващите години. Повече компромиси не бива да се правят с народа, с обществото и политическата система, призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежката академия на партията в Пловдив. Той каза, че..

публикувано на 20.07.24 в 13:59

Българската патриаршия признава самостоятелността на македонската архиепископия

На въпрос какво трябва да бъде отношението на българската църква към църквата в Северна Македония главата на Българската патриаршия каза пред БНТ, че Светият синод има решение от края на 2022 г. "Ние приехме решението на архиерейския събор на..

публикувано на 20.07.24 в 11:42