Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България ще бъде представена на дипломатически базар в Йордания

Facebook / Посолство на Република България в Йордания

България ще бъде представена със свой щанд на Международен дипломатически базар в Йордания. Базарът под егидата на Н. Пр. Принцеса Басма ще се проведе на 15 октомври 2022 /събота/ от 11.00 до 18.00 часа в Al Hussein Youth City, съобщават от българското посолство в Аман.

"С много любов и старание за вас сме приготвили едни от най-българските храни – баница със сирене, лютеница, български хляб с квас, царска туршия, питка с шарена сол и ароматен чай. Ще ви зарадваме и с родни сапуни с розово масло, лавандулово масло, ръчно рисувани шалове и българска козметика" - с тези думи от дипломатическото ни представителство канят българите в Йордания да посетят щанда. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

60 метрова трапеза сближи съседи и столичани в София

„Донеси храна. Опознай съседа", под това мото община „Оборище“ организира „Голямата маса“. В събота общата трапеза затвори за коли централната столична улица „Екзарх Йосиф“. Опънатата 60 метрова маса събра съседи, но също гости и туристи. Край масата с..

публикувано на 28.07.24 в 15:41

Български момичета спечелиха медали на Европейската олимпиада по информатика

С 3 медала и почетна грамота се окичи българският национален отбор по информатика на четвъртата Европейска олимпиада по информатика за момичета. Надпреварата се проведе от 21 до 27 юли 2024 г. във Велдховен, Нидерландия, съобщи ръководителят на отбора..

публикувано на 28.07.24 в 14:14

В ПП-ДБ и БСП се надяват на успех в третия мандат за съставяне на правителство

Шансовете да се сформира правителство с третия мандат, са малки, ''но би могло да се случи чудо'', изрази очакване съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов. За БНР той заяви, че тяхната коалиция ще..

публикувано на 28.07.24 в 13:46