Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ˮПесен за теб" на Иван Радуловски

Снимка: Facebook / @Ivan Radulovski

Певец, текстописец, актьор и предприемач – подобно съчетание на професии е рядкост, но за Иван Радуловски очевидно е ежедневие. Като управител и съосновател на фирма за маркетинг, бизнес стратегия и продукция на дигитални приложения, той подпомага развитието на млади таланти в сферата на технологиите. Подкрепя и проекти в областта на изкуството, културата, общественото развитие.

Иван Радуловски стана известен през  2013 г., когато се нареди сред финалистите на българския X Factor. В творческия му актив са десетки авторски песни. Най-новата сред тях е "Песен за теб", в която ще намерим една много лична изповед за изгубена любов, превърнала се в красива песен. Както споделя Иван Радуловски, предстои издаването на нов албум, а това е пилотната песен от него.


Още от категорията

Н. Пр.Нарахира Хираши и маестра Венеция Караманова

Диригентката на Детския хор на БНР Венеция Караманова е удостоена с държавния японски орден

На официална церемония в посолството на Япония в България извънредният и пълномощен посланик Нарахира Хироши връчи държавния японски орден "Изгряващо слънце, златни и сребърни лъчи" на главния диригент на Детския хор на Българското национално радио -..

публикувано на 03.02.23 в 17:01

"Ой, девойче" на DJ Тишо и "Гласове на традицията" е номер 1 в международна класация

Българска песен е номер едно в международна класация за денс, хаус и електронна музика. Популярната френска платформа Promo Club е отредила първото място за месец януари 2023 г. на клубния ремикс на песента "Ой девойче", изпълнена от българската..

публикувано на 03.02.23 в 09:15

YO-YO Band с първи едноименен албум

Двама от най-активните и безспорно любими джаз музиканти в България започнаха съвместен проект - YO-YO Band, и представиха своя първи едноименен албум. Под името " YO-YO " се крие общият музикален проект на Христо Йоцов и Михаил Йосифов..

публикувано на 02.02.23 в 10:15