Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българските медии по света са представени на изложба в София

Изложба "Българските медии по света" е открита в Българската телеграфна агенция в София. Посетителите могат да видят над 80 снимки и архивни материали, представящи дейността на българоезичните медии в чужбина.

Техният брой е 145 и се разпростират в 22 държави във всички континенти, без Африка и Антарктида, предаде БТА.

Откриването на експозицията в БТА е част от програмата на XVI Световна среща на българските медии, която тази година ще се състои между 1 и 3 ноември в Йерусалим и Тел Авив. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Мистерия с притежателя на незаконния дом за стари хора в Банкя

Незаконният дом за стари хора в Банкя, в който при пожар загина един човек, а трима бяха ранени, е притежание на фирма с регистриран пансион за животни, при това на друг адрес, съобщи пред БНТ зам. социалният министър Лазар Лазаров. Той заяви, че не е..

публикувано на 16.08.24 в 08:34

Слънчево време с превалявания на места

В петък ще преобладава слънчево време. Следобед над западните и централните части от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, за София – около 34°...

публикувано на 15.08.24 в 19:05

България днес - 15 август 2024 г.

На 15 август в „България днес“ говорим за слушателите ни от цял свят, които се свързват с нас след появата на новите QSL-картички на БНР. Представяме ви българския виолончелист Николай Коларов от Минесота, САЩ, организатор на фестивала „Балканикус“ за..

публикувано на 15.08.24 в 19:00