Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Облачно и дъждовно, а в планините сняг

Снимка: БГНЕС

През нощта облачността ще се вплътнява и до сутринта на 11 ноември, на места в Северозападна България, ще има слаби валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб, в Дунавската равнина до умерен. Минималните температури ще са между 3° и 8°, в София - около 4°.  

Утре ще е предимно облачно. До края на деня дъжд ще завали и в крайните югоизточни райони, а по-значителни количества ще има главно в централните северни райони. До вечерта вятърът ще се обърне от север-североизток, в Източна България ще е предимно умерен. С него ще започне да нахлува хладен въздух и максималните температури ще са между 11° и 16°, в София - около 10°. 

Над планините времето ще е облачно и дъждовно, над 1200 метра дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра - около 2°.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Запрянов

В авиобазата край Пловдив няма да има съоръжения за ядрено оръжие

В авиобазата до с. Граф Игнатиево край Пловдив няма да има съоръжения за съхранение на ядрено оръжие. Това се казва в писмения отговор на служебния министър на отбраната Атанас Запрянов на въпрос, поставен от депутата Иван Петков от БСП. Министерството на..

публикувано на 24.07.24 в 11:08
Стокхолм и Отава

Българските посолства в Стокхолм и Отава предупреждават за измами за работа

За значителен ръст през летния сезон на случаите с измамени български граждани с обещания за работа в Швеция предупреждават от българското посолство в Стокхолм. В грама на представителството се отбелязва, че безработни, най-често с нисък социален и..

публикувано на 24.07.24 в 10:59

Президентството не носи отговорност за липсата на български посланик в Киев

Отговор на въпроса защо не е завършена процедурата за назначаването на предложения от външно министерство кандидат за български посланик в Украйна трябва да се търси от ведомството. Това посочват от прессекретариата на президента Румен Радев по повод..

публикувано на 24.07.24 в 09:02