Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вятърът отслабва, облачността намалява

Снимка: БГНЕС

През нощта облачността над по-голямата част от страната ще намалее до предимно ясно. Вятърът ще отслабва и в повечето райони ще стихне.  

Утре сутринта, на 26 ноември, ще е студено с минимални температури между минус 3° и 2°, по морския бряг до 5-6°, в София - около минус 2°. През деня ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над Западна България, но валежи не се очакват. След обяд ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°.

Над планините облачността ще е разкъсана, по-значителна над югозападните райони. Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 3°.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

МВнР препоръча на българите да не пътуват до Япония заради мощен тайфун

Министерството на външните работи призова българите, живеещи в Япония или планиращи пътуване до страната, да се въздържат от пътувания там през следващите два дни заради мощния тайфун “Ампил”. От институцията съветват също да се спазват препоръките на..

публикувано на 16.08.24 в 09:33

Мистерия с притежателя на незаконния дом за стари хора в Банкя

Незаконният дом за стари хора в Банкя, в който при пожар загина един човек, а трима бяха ранени, е притежание на фирма с регистриран пансион за животни, при това на друг адрес, съобщи пред БНТ зам. социалният министър Лазар Лазаров. Той заяви, че не е..

публикувано на 16.08.24 в 08:34

Слънчево време с превалявания на места

В петък ще преобладава слънчево време. Следобед над западните и централните части от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, за София – около 34°...

публикувано на 15.08.24 в 19:05