Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Знаците в новата песен на Innerglow

Снимка: YouTube

"Знак" се нарича песента, която ще чуем през следващите минути. Тя е на Innerglow – една млада, но вече утвърдила се като любима група на новите поколения. И, подобно на заглавието си, наистина е знакова за младите музиканти. Година след премиерата на дебютния си албум Satellites, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков се завръщат с новия си сингъл, в който са заложили няколко изненади. Продължавайки да смесват поп и рок с електроника, в "Знак" те са поканили двама нестандартни гост-музиканти, които добавят и фолклорно звучене – певицата Lyrra и гайдаря Мартин Лямов. Песента е знакова и с факта, че групата за първи път се представя с текст на български език.

"Дай ми знак отвъд безкрая. И дай ми път, за който мечтая, и дай ми шанс да си призная, че нещо се ражда в мен…"

Редактор: Албена Безовска





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Удивителни въпросителни"…. Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" тръгват на турне

Горещо лято очаква Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" – на 27 юни стартират от Русе турне из страната, в което ще представят новия албум "Удивителни въпросителни ". Той съдържа 11 композиции със заглавия, навеждайки ни на удивителни въпроси...

публикувано на 25.06.24 в 10:15

"Феномен"

Много младежка енергия блика от песента "Феномен" на Niki R: ce . Това е Никол Ризова, която е била част от група Бон-Бон. До нея и в музиката, и в живота е Цветан Маринов, когото познаваме от група Funkilicious – там е китарист и автор на..

публикувано на 22.06.24 в 10:15

Народният оркестър на БНР закрива сезона с нова продукция и ярки солисти

Оркестърът за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов закрива сезона тази вечер /20 юни/ с концерт, в която ще звучат само премиерни заглавия. Програмата включва 17 нови пиеси и аранжименти на песни, представени от ярки солисти,..

публикувано на 20.06.24 в 07:25