Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полетите Пловдив – Истанбул стартират на 21 януари

Снимка: plovdivairport.com

По два редовни полета на седмица стартират от 21 януари 2023 г. между летище "Пловдив" и летище "Сабиха Гьокчен" в Истанбул, съобщи на страницата си във Фейсбук посолството на България в Турция. Полетите ще се осъществяват от турската нискотарифна авиокомпания "Пегасус еърлайнс".


Достъпните цени на билетите и краткото време за пътуване ще дадат възможност на повече български и турски граждани да се възползват от новата удобна транспортна връзка и ще насърчат туристическия и бизнес обмен в двете посоки, отбелязват от посолството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Стилияна Николова

Триумф за българските гимнастички в навечерието на Париж 2024

Българските гимнастички, които ще представляват страната ни на олимпийските игри, завоюваха златните медали в многобоя и в индивидуалната надпревара, и при ансамблите в последната си Световна купа преди Париж. В румънския град Клуж-Напока..

публикувано на 14.07.24 в 09:10

Ретро парад на автомобили в Кърджали

Автомобили и мотопеди с колекционерска стойност ще бъдат изложени днес в Кърджали в рамките на откриващия се Ретро авто парад. Ретро парадът е част от инициативата на община Кърджали “Дни на приятелството” и по традиция ще завърши с дефиле на..

публикувано на 14.07.24 в 07:00

Национален велотур “Момчиловци” сред красотата на Родопите

Над сто колоездачи от цялата страна ще участват днес в четвъртото издание на националния велотур “Момчиловци”, съобщи кметът на родопското село Сийка Суркова. Велосипедният тур няма състезателен характер, а целта му е да бъде популяризирана красотата..

публикувано на 14.07.24 в 06:00