Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вторник ще е с мразовита сутрин и дневни температури над нулата

Снимка: БГНЕС

Във вторник сутринта ще е студено с минимални температури между минус 6° и минус 1, в София около минус 4°. През деня ще е слънчево. Преди обяд в равнините ще има ниска облачност и мъгла. Максималните температури ще са от 2-а до 7°, в столицата - около 3°.

Над Черноморието ще има ниска облачност. Максималните температури ще са от 6 до 9°. Морската вода е 10-12°. Вълнението на морето ще е 3 бала

Над планините ще е слънчево с разкъсана висока облачност. Температурата на височина 1200 м ще е до 2°, на 2000 м около 0°

В сряда започва увеличение на температурите, но сутрешните стойности ще са под нулата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Депутат от ПП-ДБ се меси в работата на службите, оповести служебният вътрешен министър

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов обвини народния представител от ПП-ДБ Божидар Божанов в арогантна политическа намеса в работата на МВР. Пред журналисти той заяви, че на 14 август депутатът се е обадил на директора на дирекция..

публикувано на 16.08.24 в 13:15

Без тържествена заря на възпоменателния събор на Петрова нива заради опасност от пожари

Тържествената заря проверка за Националния възпоменателен събор, който ще се проведе утре в местността Петрова нива, се отменя със заповед на кмета на общината Илиян Янчев. Причина за решението са продължаващата суша и високите температури – предпоставка..

публикувано на 16.08.24 в 12:33

Министър Владимир Малинов: До 2050 г. трябва да изградим хранилище за погребване на ядрени отпадъци

Няма решение на Министерския съвет за изграждането на хранилище за погребване на ядрени отпадъци у нас, нито са избрани терени, съобщи служебният енергиен министър Владимир Малинов на изслушване в Народното събрание. Правени са само предварителни..

публикувано на 16.08.24 в 12:29