Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето остава топло за декември

Снимка: БГНЕС

Във вторник сутринта по поречието на Дунав и в котловините видимостта ще е намалена. Минималните температури ще са от минус 1° до 4°, в столицата - 2°. Преди обяд ще има слънце, после ще се заоблачава, но ще остане без валежи. Привечер ще прониква студен въздух от северозапад. Максималните температури ще са от 10 до 15°, в София - около 10°.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд и значителна. Максималните температури ще са 11-13°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е до 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива и ще е ветровито. Максималната температура на височина 1200 м. ще е 8°, на 2000 м. до 2°.

В сряда ще има променлива облачност, но остава без валежи.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Служебният премиер се надява България да е в еврозоната през 2025 г.

Запазихме основните приоритети, които трябва да бъдат пред България, каза служебният премиер Димитър Главчев в началото на заседанието на служебното правителство. "Все повече нараства вероятността това да ни е последното редовно заседание. Продължаваме с..

публикувано на 14.08.24 в 13:00

Разследват незаконен кредит на Румен Гайтански, с който е купен ТЕЦ "Варна"

Прокуратура, антикорупционна комисия и полиция извършват обиски в имоти на бизнесмена Румен Гайтански в София. В Кърджали се провежда акция в офиси на фирми, близки до бившия кмет Хасан Азис. Проверяващи са влезли и при бившия директор на държавната..

публикувано на 14.08.24 в 11:49

Птицевъдите искат да бъде спрян вносът на украински яйца

Асоциацията на промишленото птицевъдство настоява министърът на земеделието и храните Георги Тахов да забрани вноса на украински яйца в България. Птицевъдите искат мярката да бъде наложена за 120 дни и заплашват с протести, ако не се случи. Според Даниел..

публикувано на 14.08.24 в 10:47