Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Главното мюфтийство обяви дарителска кампания за пострадалите в Турция

Снимка: Ани Петрова

Главното мюфтийство на Мюсюлманското изповедание в Република България обяви дарителска кампания за пострадалите в тежкото земетресение в Турция. "Нека бъдем съпричастни с нашите братя и сестри!", апелират от мюфтийството.

Повече информация за дарителски сметки, може да се открие на следния линк.

Дарения могат да се направят и на касите по Районните мюфтийства в страната, както и по банковата сметката на Мюсюлманското изповедание:

Търговска банка "Д"

IBAN: BG15DEMI92401000232957

BIC: DEMIBGSF DEMIBGSF

/като посочите целта на дарението/


БНР подкасти:

Още от категорията

Иван Демерджиев

Заплахите за бомби не са реални и няма да попречат на изборите

Министерството на вътрешните работи ще поеме охрана на всички изборни секции още от събота, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. Той каза, че охраната ще бъде непрекъсната до приключване на изборния процес, така че няма как по време на..

публикувано на 29.03.23 в 13:28

Архитектурно-строителна седмица се открива в София

Строително изложение "Архитектурно-строителна седмица" се открива в Интер Експо Център, София. До 1 април на изложбена площ от над 19 000 кв. м ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали,..

публикувано на 29.03.23 в 07:10

Протест на зърнопроизводителите на границата с Румъния

Национален тридневен протест организират зърнопроизводители от цялата страна на 29, 30 и 31 март. Решението е на Националната асоциация на зърнопроизводителите. Сред причините са безконтролният внос на зърно от Украйна, ниските изкупни..

публикувано на 29.03.23 в 06:05