Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международна седмица на брака в България

"Семейна събота" организира Националният политехнически музей в София

"Семейна събота" предлага днес (11 февруари) Националният политехнически музей в София. Инициативата е част от отбелязването на Международната седмица на брака, която се организира за 12-та поредна година в България и продължава до 14 февруари 2023 г.. Програмата ще предложи забавни и интересни игри, подходящи за цялото семейство, които ще подпомогнат по-добрата семейна комуникация в неформална и приятелска среда. Посетителите на музея ще имат възможност да разгледат и временната изложба "Вернисаж на суетата" и Лего-изложението "Кораби, дворци и машини".


Международната седмица на брака води началото си от Англия в края на XX век. Днес в инициативата се включват близо 30 страни. Целта е чрез различни инициативи партньорите отново да предизвикат интерес един в друг и да разчупят еднообразието от делника си в любовта, обяснява идеята на проявата Михаела Джоргова, психолог и координатор на екипа на "Седмица на брака" в България.

Снимки: Национален политехнически музей


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Награждаване във Велдховен

Нционалният ни отбор по информатика – с отлично представяне на олимпиадата за момичета в Нидерландия

С три медала и почетна грамота се окичи българският национален отбор по информатика четвъртата Европейска олимпиада по информатика за момичета, провела се от 21 до 27 юли 2024 г. Във Велдховен, Нидерландия, информира ръководителят на отбора Румен Михов...

публикувано на 27.07.24 в 19:50

Слънчева неделя с лек ветрец

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. В неделя ще бъде слънчево. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са предимно между 31° и 36°, в София – около 32°. Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток, по най-високите части –..

публикувано на 27.07.24 в 19:05
Сестри Стоеви, архив

Сестри Стоеви записаха първа победа в бадминтона в Париж

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви започнаха с победа участието си на олимпийския турнир по бадминтон, като се наложиха в драматична среща с резултат с 2:1 гейма срещу сестрите от Хонконг Нга Тин Еюн и Пюй Лам Еюн. Следващият мач на българките е на 28..

публикувано на 27.07.24 в 17:27