Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 60 години ръководителят на българския футбол се обяви за успял човек

Борислав Михайлов
Снимка: Сайт на БФС

Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по случай неговата 60-годишнина.

"Не е моя грешката, че не може да се класираме на голям форум. В една квалификация взехме 24 точки и пак не успяхме..., но поемам отговорност в ролята си на президент", обяви рожденикът в интервю за БНТ.

"На всички 22-ма от Световното в Америка, аз съм дал работа на различни нива във футбола у нас. Били сме добра сплав като отбор, а после и като ръководство. На никой не се сърдя, че говори лошо за мен. В България успелите хора не ги харесват. А аз смятам, че съм доста успял човек“, каза Михайлов. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Обсъждат кандидатурата на България за домакин на Зимна младежка олимпиада

България разполага с голям потенциал и отлични природни условия за организирането и провеждането на Зимни младежки олимпийски игри. За успешната й кандидатура са необходими последователни и обединени усилия на изпълнителната власт, на спортните..

публикувано на 23.04.24 в 11:42
Българският ансамбъл жени

Три медала за гимнастичките ни на финалите на Световната купа в Баку

Българските състезателки завоюваха общо три медала на финалите на Световната купа по художествена гимнастика в Баку. Вчера Елвира Краснобаева спечели още един – сребърен, в многобоя. Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната..

публикувано на 21.04.24 в 16:47
Нургюл Салимова

Реми за Нургюл Салимова в предпоследния кръг на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова завърши реми с рускинята Катерина Лагно в предпоследния кръг на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто.  В тринайсетата си партия българката с белите фигури успя да се измъкне от много трудна позиция и..

публикувано на 21.04.24 в 10:40