Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Аз и ти" – настроение с Tube Hedzzz

Снимка: YouTube

Ако трябва да изброим всички музикални проекти, в които участва Ангел Дюлгеров като китарист, автор на музика и текстове и бенд лидер, все ще изпуснем някой. Но сред тях със своята сурова енергия се откроява групата Tube Hedzzz, в която до него застават басистът Веселин Веселинов – Еко, барабанистът Росен Ватев, а преди известно време към бандата се присъедини и Пламен Денчев на клавишни. Виждали сме ги заедно и в други формации, но в Tube Hedzzz най-пълно разгръщат своите музикални предпочитания, които обхващат рокендрол, блус… и още нещо.

С два албума зад гърба си, те продължават да се забавляват и да избухват искрено, както в песента "Аз и ти" от дебютния им албум "Back To The Bluezzz", записан преди десет години още докато са трио. Като фронтмен на Tube Hedzzz Ангел Дюлгеров доказва, че и пеенето му се удава повече от добре. Той е автор на музиката и текста, по аранжимента са работили тримата с Еко и Росен Ватев.

БНР подкасти:

Още от категорията

Хор „Черноморски звуци“ - Балчик

Изпълнители от 5 държави гостуват на 11-тия хоров фестивал в Балчик

Тази вечер е откриването на 11-тия Международен хоров фестивал "Черноморски звуци", който ще се проведе от 7 до 11 юни в Балчик. След предишните десет издания форумът може да се похвали с участието на повече от 5300 певци в 203 хорови състава от 23..

публикувано на 07.06.23 в 05:55

"Усмихни се" – винаги има защо!

Още с появата си в първото музикално реалити шоу в България "Стар Академи" през 2005 г., Вяра Панталеева прикова вниманието ни не само с мощния си глас, но и с убедителната емоция, която влага във всяко свое изпълнение. Избрала пътя на..

публикувано на 06.06.23 в 10:05

Започват Бургаските музикални празници “Емил Чакъров 2023”

С операта “Самсон и Далила” от Камий Сен-Санс тази вечер на сцената на Летния театър в Бургас ще бъдат открити Бургаските музикални празници “Емил Чакъров 2023”. В шестнайсетото издание на фестивала, носещ името на именития български диригент, са..

публикувано на 06.06.23 в 06:30