Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фрийстайлъри ще опитат пистите на “Витоша Freestylerz”

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Първото издание на “Витоша Freestylerz” ще се състои днес от 10,00 ч. на Меча поляна във “Витоша сноупарк” и в него ще могат да участват фрийстайл скиори и сноубордисти.

“Идеята е да направим един фрийстайл празник - горе ще има музика, демонстрации. Разполагаме с информация, че някои от най-добрите ни фрийстайлъри ще бъдат на Витоша”, каза Ема Паунова от екипа на организаторите Concept Creative. Тя добави, че всеки, който има необходимата физическа подготовка и притежава каска, е добре дошъл.

Събитието е отворено и за начинаещите - те ще продобиват умения на някои от по-лесните уреди.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 1 август 2024 г.

В първия ден на август ви предлагаме разказ за именития график Галилей Симеонов, наричан "последния класик в националното графично изкуство” по повод  95-ата годишнина от рождението му и ретроспективната изложба, която му е посветена в Монтана. Ще ви..

публикувано на 01.08.24 в 19:00

Чужденци, изучаващи български език във Великотърновския университет, представиха ястия от своите страни

Участниците в 47-ото издание на Международния летен семинар по български език и култура във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий” се включиха в  интернационална кулинарна вечер. Летен семинар по български език и култура..

публикувано на 01.08.24 в 18:15

Хидроенергийният комплекс "Турну Мъгуреле - Никопол" е в списъка на трансграничните проекти на ЕС

Проектът на "Националната електрическа компания" (НЕК) и румънската "Хидроелектрика" за изграждане на комплекса "Турну Мъгуреле - Никопол" успешно премина етапа на оценка и е включен в Списъка на трансграничните проекти за възобновяема енергия..

публикувано на 01.08.24 в 16:10