Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха рафтинг сезона на Струма

4
Снимка: архив

Новият рафтинг сезон официално беше открит с демонстрационни спускания по река Струма край Кресненското дефиле. Инструкторите се надяват на отличен сезон, благодарение на по-високите температури и меката зима. Първото спускане за сезона започна рано сутринта, предимно с опитни рафтинг инструктори, чиято първа задача е да огледат и обезопасят 12-километровото трасе по коритото на реката. Не липсваха и ентусиасти от всички краища на страната, които чакаха реда си да се спуснат по бързеите на Струма.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кметът на София Васил Терзиев

Кметът на София е амбициран да превърне столицата в град с нулеви емисии до 2030 г.

Една от амбициозните ни цели е София да бъде град с нулеви нетни емисии до 2030 г. Това обяви столичният кмет Васил Терзиев на откриването на 61-вата сесията на Междуправителствителствения панел по изменение на климата (IPCC). София е домакин на форума от..

публикувано на 27.07.24 в 12:25
Христо Иванов

Христо Иванов, "Да, България": Съдебната реформа отиде в кошчето за боклук

"Съдебната реформа отиде в кошчето за боклук. Това е модел, при който се вижда пълната лудост да концентрираш толкова власт на върха на една репресивна институция и да няма контрол над фигурата, която я управлява. Съдът каза, че България е прокурорска..

публикувано на 27.07.24 в 11:28

Празник на пъпеша събира в Българево любителите на вкусния плод

На 27 и 28 юли в училищния парк на най-голямото каварненско село - Българево, ще се проведе Празник на пъпеша. Събитието е традиционно за Българево и се провежда за 16-а поредна година. Празничната програма и в двете вечери започва в 19.00 ч. Предвидени..

публикувано на 27.07.24 в 10:56