Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Време с усмивка за възрастни самотни хора” в Бургас

2
Снимка: Facebook / Време с усмивка

Доброволци от Бургас за поредна година организират Великденска кампания “Време с усмивка за възрастни самотни хора”, предаде БНР Бургас. Идеята е да се съберат хранителни продукти за нуждаещи се в Бургаска област. 

Над 100 жители на странджански села и Малко Търново получават празнични хранителни пакети от тази кампания, която се провежда за Коледа и Великден. 

"Каузата ни е не само да ги зарадваме с храни, но и да ги посетим и да им обърнем внимание, да си разкажем някоя история и, разбира се, да попеем заедно и да ги усмихнем!", казват организаторите.

Място за събиране на продуктите е офис на ул. "Славянска“ 75 в Бургас. Ако искате да занесете храни, трябва предварително да се обадите на тел. 0988933630 , 0877474942. Събирането ще продължи до 6 април.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Започна евакуация на селата в близост до границата с РСМакедония

Системата BG-ALERT издаде предупреждение за евакуация за жителите на пет села в община Струмяни, заради големия пожар, който избухна в района на Малешевската планина, в близост до границата с Република Северна Македония. Пожарът там продължава..

публикувано на 30.07.24 в 17:28

Около 1/6 от българското население няма средства дори за едноседмична почивка

Близо 1 милион души в България не могат да си позволят дори едноседмична почивка. Данните са от анализ на Европейския синдикален институт към Европейската конфедерация на профсъюзите и бяха представени от КНСБ. Те показват, че общо 40 млн. или 15%..

публикувано на 30.07.24 в 17:18

Български ученици завоюваха 4 медала на Международната олимпиада по химия

Български ученици спечелиха 4 медала на Международната олимпиада по химия в Саудитска Арабия, проведена от 21 до 30 юли. Те завоюваха един златен, един бронзов и два сребърни медала. Златото беше спечелено от дванайсетокласника Виктор Лилов,..

публикувано на 30.07.24 в 10:25