Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Време с усмивка за възрастни самотни хора” в Бургас

2
Снимка: Facebook / Време с усмивка

Доброволци от Бургас за поредна година организират Великденска кампания “Време с усмивка за възрастни самотни хора”, предаде БНР Бургас. Идеята е да се съберат хранителни продукти за нуждаещи се в Бургаска област. 

Над 100 жители на странджански села и Малко Търново получават празнични хранителни пакети от тази кампания, която се провежда за Коледа и Великден. 

"Каузата ни е не само да ги зарадваме с храни, но и да ги посетим и да им обърнем внимание, да си разкажем някоя история и, разбира се, да попеем заедно и да ги усмихнем!", казват организаторите.

Място за събиране на продуктите е офис на ул. "Славянска“ 75 в Бургас. Ако искате да занесете храни, трябва предварително да се обадите на тел. 0988933630 , 0877474942. Събирането ще продължи до 6 април.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Неправителствено сдружение с кампания за справянето с нерегламентираните сметища у нас

Сдружение "BG Бъди активен" отправя покана до НПО организации, спортни клубове и образователни институции с цел да насърчи организирането на почистващи събития и образователни беседи във връзка с кампанията "НЕ на незаконните сметища", с фокус..

публикувано на 28.07.24 в 10:25
Мануел Сарацин

Според Берлин Скопие не може да променя европейския транспортен Коридор №8

Северна Македония не оправда надеждите за конституционни промени и вписването на българите за малцинство, което е основно условие за да започне преговори с ЕС, каза пред БНР Мануел Сарацин, първият в историята на Германия специален пратеник за Западните..

публикувано на 28.07.24 в 09:35

Продължават гърмежите в Елин Пелин, в складовете е открита трета жертва

Продължават гърмежите край гара Елин Пелин, заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тежко оборудвани специалисти са влезнали в 6-ия склад на фирма "Енигма" и са обезопасили не взривена пиротехника. При огледа край входа е открит труп, който не е..

публикувано на 28.07.24 в 09:11