Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Световното дигитално турне на изложението ЕМО Хановер 2023 със спирка в България

Снимка: © Deutsche Messe AG

EMO Хановер, водещото световно търговско изложение за производствени технологии, ще се проведе в Хановер, Германия, от 18 до 23 септември 2023 г. То представя актуалното състояние на международните производствени технологии и отправя поглед към бъдещото развитие. Световното дигитално турне на EMO за представяне на предстоящия тази есен панаир обхваща около 40 държави, включително България. Спирката за среща с българските медии се проведе днес.

"Убедени сме, че този водещ панаир може да допринесе значително за напредъка на индустрията в България. Отговорните лица и фактори от българската индустрия, правителството и институциите за насърчаване на инвестициите ще имат уникална възможност да получат целенасочена информация за това, кои технологии най-ефикасно могат да бъдат използвани за осъществяване на планираните проекти", сподели Мартин Гьобел, ръководител на отдел Търговски панаири при организатора на изложението EMO - VDW (Германската асоциация на производителите на металорежещи машини) в Германия.

Последното издание на панаира EMO Хановер 2019 е привлякло около 116 700 посетители от 149 държави. От тях 250 са били експерти от България. Информацията е на Жоржета Янева от Немската редакция на Радио България.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Христо Стоичков в Бургас

Футболната ни легенда Христо Стоичков ще отговаря за проектите на ФИФА "Футбол в училище"

"Щастлив и горд съм, че Джани Инфантино се спря на Христо Стоичков да отговаря за всички турнири и проекти, които са свързани с ФИФА и най-вече - с програмите за развитието на футбола в училищата в цяла Източна Европа". Това обяви легендарният български..

публикувано на 15.09.24 в 09:55

Каратистката Ивет Горанова със злато от силен турнир в Залцбург

Олимпийската ни шампионка от Токио 2020 Ивет Горанова спечели златен медал на силния турнир по карате "Karate1 Series A" в Залцбург (Австрия). Българката триумфира в категория до 55 кг "кумите", след като на финала надделя над японката Рина Кодо с 5:4. По..

публикувано на 15.09.24 в 09:07

Хеликоптерът Ми-2 е главен "герой" на Авиомузея в Бургас през септември

Авиомузеят в Бургас посвещава месец септември на един от специалните си експонати – хеликоптера Ми-2, чиито първи полет е бил на 22 септември 1961 г.  Любителите на авиацията, жителите и туристите на крайморския ни град имат възможността да се..

публикувано на 15.09.24 в 08:20