Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бил Клинтън ще посети България

Снимка: clintonfoundation.org

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън (1993 – 2001 г.) пристига в България през май по покана на главния изпълнителен директор на "Хювефарма" и член на Консултативния съвет на Clinton Global Initiative Кирил Домусчиев.

Двамата ще участват в дискусия на тема – "Корпоративно социално влияние върху бъдещите поколения с акцент върху важността на продоволствената сигурност и устойчивостта".

Бившият президент на Щатите определя селското стопанство като катализатор за социална и икономическа промяна и именно поради тази причина секторът е в центъра на вниманието му. 


По публикацията работи: Иван Петров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България благодари на Франция и Испания за подкрепата в гасенето на горските пожари

Президентът Румен Радев благодари на френския си колега Еманюел Макрон за подкрепата, която Франция оказва за гасенето на пожара на българо-гръцката граница. "Моята искрена благодарност към президента Еманюел Макрон е за солидарността и..

публикувано на 29.07.24 в 12:36

Задължително спазвайте флаговата сигнализация по българските плажове

Лятото и горещините, обхванали бетонните джунгли, които обитаваме, карат повечето от хората да търсят по-честа и, по възможност, по-продължителна прохлада край различни водоеми и, разбира се, на Черноморието. Попадайки на плажа обаче, някои решават,..

публикувано на 29.07.24 в 11:00
Йоана Илиева

На 29 юли българските спортисти участват в 6 от олимпийските турнири

Най-добрата българска фехтовачка Йоана Илиева ще се бори за призовите места в надпреварата по сабя на Олимпийските игри в Париж в понеделник, 29 юли. Джудистът Марки Христов ще срещне Александър Хюсеин в мач от първия кръг на категория до 73..

публикувано на 29.07.24 в 09:34