Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворително дрифт шоу на летище Лесново

Снимка: GRT/DriftShow

Благотворително дрифт шоу ще се проведе тази събота и неделя на летище Лесново в община Елин Пелин, съобщават организаторите на инициативата. Събитието е и първото мащабно дрифт мероприятие за тази година. Професионални пилоти ще повозят всички, които имат желание да усетят тръпката от дрифта.
 
Средствата от билети за вход и дрифт такси ще бъдат дарени в полза на деца на загинали служители от системата на МВР. Всички такси за участие от пилоти ще бъдат дарени на семейството на Георги Влайков, пилот, загинал на 8 март при тежък инцидент по време на полет на летище Лесново.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Река Дунав при Будапеща

С призива да пазим Дунава син отбелязваме Деня на реката

На днешния ден преди 20 години е обявен Денят на река Дунав и оттогава се отбелязва с различни инициативи. Тазгодишното мото “Да пазим Дунав син” призовава хората, живеещи в Дунавския басейн, да повишат своята осведоменост и да бъдат активни в..

публикувано на 29.06.24 в 10:41

България и Румъния работят за подобряване на корабоплаването по Дунав

Условията за корабоплаване по река Дунав ще бъдат подобрени чрез европроект DISMAR на стойност 10 млн. евро, съобщи БТА, цитирайки изпълнителния директор на Изпълнителната агенция "Проучване и поддържане на река Дунав" (ИАППД) в Русе Ивелин Занев...

публикувано на 29.06.24 в 10:25

Банско открива летния туристически сезон

Отдих, далече от тълпите в летните курорти, разходки в планината, възможности за преходи пеша или с електрически велосипеди – всичко това очаква туристите от днес в Банско. Курортът в Пирин планина ще изненада постителите си през лятото с много..

публикувано на 29.06.24 в 09:51