Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първи голф турнир за приятелство България - Куба в Хавана

Снимка: Facebook/BGEmbassyCuba

На 6 май ще се проведе 1-ви Голф турнир за приятелство България - Куба, организиран от Посолството на България в Хавана и Голф клуб Хавана.

"#Sports4Diplomacy отваря врати на уникалната сила на спорта да сближава хората, нациите и общностите, чрез споделена любов към физическите занимания", посочват от дипломатическата ни мисия. Победителите ги очакват прекрасни трофеи и български награди-изненади.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Линията на бедност през 2025 г. ще е 638 лв.

Линията на бедност ще е 638 лв. през 2025 г., реши правителството. Стойността й ще се повиши със 112 лв., или с 21,3% в сравнение с 2024 г. "Новият размер на линията на бедност ще окаже благоприятно въздействие върху уязвимите и..

публикувано на 27.09.24 в 18:32

Радослава Кафеджийска става генерален консул на България в Одрин

Министерският съвет прие решение за назначаване на Радослава Кафеджийска на длъжността генерален консул на България в Одрин, Турция с консулски окръг, обхващащ общините: Одрин, Къркларели и Текирдаг. Радослава Кафеджийска е юрист по..

публикувано на 27.09.24 в 18:29

До 5 октомври ЦИК трябва да определи местата за избирателни секции в чужбина

При старта днес на предизборната кампания за предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври, служебният премиер Димитър Главчев отчете, че продължават усилията на изпълнителната власт да се елиминира изкривяването на вота на хората...

публикувано на 27.09.24 в 15:53