Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ако сме двама" – песен, която празнува приятелството

Снимка: Стопкадър

Концертите му са в ТОП 3 на най-продаваните музикални събития в България за изминалата година, а албумът му "Целуни ме" с лекота заслужи първото място за 2022-ра по продажби на музикалния пазар у нас. След успеха на хитовия си дует с DARA "Вече няма как", любимото момче на родната поп сцена Любо Киров сега представя пореден сингъл, озаглавен "Ако сме двама". Музиката и текстът са на Любо, а по аранжимента са работили двамата с Ангел Дюлгеров.

"Това е песен - благодарност, песен - лекота и радост, музика, която празнува приятелството и взаимната подкрепа"– така Любо определя новия си проект. "Ако сме двама" излиза и с видео, уловило емоционални мигове от множеството срещи на певеца с публиката през последните месеци.

"Кадрите от истинския живот, заедно с музиката, ме карат да си спомням важните моменти отново и това, чечовек успява повече, ако има някой до себе си. До мен стоят толкова много хора, които вярват в мен и чиито озарени лица виждам и на концертите. Благодаря на всеки един от тях!",казва Любо, който тръгва отново на национално турне във всички големи градове на България. Първо ще можем да го видим и чуем на 2 август на сцената на Античния театър в Пловдив, а през ноември турнето ще завърши с две дати в София, в зала 1 на НДК.

Съставил: Диляна Трачева

По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25