Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Дърветата" - песен за всеобхватната любов

Снимка: YouTube

Още преди Елена Сиракова да добие популярност с участието си в популярния телевизионен формат "Гласът на България", през 2019 г. музикалните редактори от класацията БНР ТОП 20 оцениха по достойнство дебютния ѝ сингъл "Толкова студен". Сега Елена отново е в същата класация с най-новата си песен "Дърветата". Това е песен за любов, но за една по-специална, всеобхватна, непреходна любов към себе си и света около нас.

Защото, независимо дали се намираме в клуб в Ню Йорк или в хижа на Витоша, дали сме срещнали любовта или все още я очакваме, дали се чувстваме на мястото си или сме пришълецът в стаята, дали ни аплодират или игнорират, трябва да бъдем верни на сърцето си, да правим всичко с любов и с усмивка, да живеем своя филм на 100% и да не губим апетита към живота.

Колкото и неблагоприятни да ни се струват обстоятелствата понякога, винаги можем да намерим приказката, да бъдем част от нея и да я разкажем и на някой друг.
Както в повечето песни на Елена Сиракова,текстът и музиката са нейни.

Аранжиментът е направен съвместно с Юлиан Янев (пиано), Момчил Косев (китара и тромбон) и Виктор Викторов (барабани). Концепцията за видеото Елена разработва заедно с Бианка Хинова, която е режисьор на всичките ѝ видеоклипове до момента, оператор е Георги Гвоздев, монтажът е дело на Десислава Петрова.

Песента ще влезе в новия албум на Елена Сиракова, който се очаква през месец юни.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25