Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Един джаз ден” в Борисовата градина

"Един джаз ден"

“Един джаз ден” очаква всички столичани и гости на града, които предпочетат днес да прекарат част от времето си в Борисовата градина.

Музикалният празник ще открие примата на джаза Мими Николова, а след нея на лятната естрада ще излязат млади певци, за да изпълнят емблематични песни от българската джаз музика и джаз стандарти. Три работилници, посветени на вокалното майсторство и танца, също ще бъдат част от програмата.

“Един джаз ден” е еднодневен джаз фестивал, който дава възможност на млади артисти да изразят себе си и творческите си виждания, както и да обогатят познанията си и да се вдъхновят, музицирайки с едни от най-известните лица на българската джаз сцена”, казват организаторите от училището за певци D Stars.

Събитието се осъществява с подкрепата на Столичната община

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Аксаково е създадена първата момичешка гайдарска група в България

В град Аксаково, област Варна, е създадена първата в България гайдарска група само от момичета. Това съобщи Никола Георгиев, ръководител на Гайдарска школа "Тракия", към която е сформиран съставът. Ивелина, Сияна, Сара, Калина, Цветелина и Виктория..

публикувано на 23.07.24 в 19:47

"Комедия"

Магичната музика на група "Терпентина" напоследък ни вълнува все по-често, особено след излизането на дебютния ѝ албум "Носталгия". Макар че е във фокуса на медийното внимание от около две години, групата съществува отдавна. В състава ѝ влизат Иван..

публикувано на 23.07.24 в 10:15

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15